annonce

PlayStation pc udgiver God of War i januar

Så er ventetiden ved at være ovre. Om ikke så længe kan du nemlig blive den heldige ejer af de fede spil, God of War som kommer ud til PlayStation til januar. Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med dette storslåede og spændende spil, så kan det måske lige præcis være en fordel at læse med her. For dette spil er nemlig fordi som har interesse for de nordiske væsner, i en verden hvor det handler om at overleve. Læs med her.

Forudbestil spillet

Hvis du vil være sikker på at få fingre i God of War spillet, når det udkommer i start 2022, så kan du klikke ind på joybuggy.com. I stedet for at vente til januar, kan du altså allerede nu forberede dig. Kan du ikke vente så længe med at få fingre i nogle nye og spændende spil til din PlayStation, så kan du også finde masser af andre på siden. Hvad enten du er til spil til din PlayStation eller til pc’en, så er joybuggy.com det helt rette sted at besøge.

Julegave 2022

Leder du efter den perfekte julegave til gameren, så er hjemmesiden som er beskrevet de andre afsnit, muligvis det rette sted at finde den. Hvis du er i tvivl om, hvilket spil du skal vælge, så kan du også købe et gavekort dertil. Hvis det er mere dig selv som du tænker på, så kan du jo skrive på ønskesedlen, at du ønsker dig nye spil fra hjemmesiden. Eller et gavekort måske.

Joybuggy.com, har desuden også andre relevante ting til dig som ejer en computer. Nemlig både antivirus programmer samt VPN. Man skal passe på sin sikkerhed når man er computerejer, da der sagtens kan ske angreb fra cyberkriminelle. Tjek deres udvalg ud på siden, hvis du vil vide mere.