annonce

Amerikansk madkultur

Den har været stærkt påvirket af indvandrere. USA er et indvandrerland, og det afspejler sig i madkulturen. Der findes mange forskellige typer af køkkener i USA, f.eks. kinesisk, mexicansk, italiensk, fransk og så videre. Den amerikanske madkultur er i høj grad blevet påvirket af disse forskellige kulturer.

 

Et af de mest populære køkkener i Amerika er det kinesiske køkken. Kinesiske immigranter er kommet til Amerika siden 1800-tallet. De bragte deres egen unikke madlavningsstil med sig. Det kinesiske køkken er blevet meget populært i Amerika og kan findes på mange restauranter i hele landet.

 

Det mexicanske køkken er en anden populær type køkken i Amerika. Mexicanske immigranter er kommet til Amerika siden begyndelsen af 1900-tallet. De bragte med sig  deres egen unikke måde at lave mad på. Det mexicanske køkken er blevet meget populært i USA og kan findes på mange restauranter i hele landet.

 

Det italienske køkken er en anden populær type køkken i Amerika. Italienske immigranter er kommet til Amerika siden slutningen af 1800-tallet. De bragte deres egen unikke madlavningsstil med sig. Det italienske køkken er blevet meget populært i Amerika og kan findes på mange restauranter i hele landet.

 

Det franske køkken er en anden populær type køkken i Amerika. Franske immigranter er kommet til Amerika siden 1600-tallet. De bragte deres egen unikke madlavningsstil med sig. Det franske køkken er blevet meget populært i Amerika og kan findes på mange restauranter i hele landet.

 

Den amerikanske madkultur er i høj grad blevet påvirket af disse forskellige indvandrerkulturer. Disse køkkener er blevet meget populære i USA og kan findes på mange restauranter i hele landet.

Frituremad i USA

Den har eksisteret siden det 18. århundrede, hvor Fannie Farmer introducerede stegt kylling i landet. Pommes frites blev indført i det 19. århundrede af Thomas Jefferson. Hamburgere og hotdogs blev indført i det 20. århundrede. Alle disse fødevarer er blevet meget populære i den amerikanske kultur.

 

I moderne madkultur kan du stadig nemt finde frituremad, men mange er også begyndt at bruge airfryere i stedet for den oprindelige frituregryde, da du ofte kan få sammen resultat, men uden at bruge næsten noget olie overhovedet. Du kan selv finde en Airfryer på udsalg her.