Arkitektur

E cigaretter for nybegyndere

Har du besluttet dig for, at det skal være slut med den almindelig cigaret – nu skal du forsøge dig med e-cigaretter? Så er der sikkert en masse ting, du gerne vil blive klogere. Det kan nemlig være lidt af en jungle at være nyudklækket ryger af e-cigaretter.

Heldigvis findes der alverdens forskellige modeller på markedet. Dertil kommer desuden den e-væske, du skal vælge ved siden af din e-cigaret. For at gøre det så simpelt som muligt, får du nedenfor nogle af de gængse facts, der er værd at tage med, når du skal ud at vælge din første e-cigaret. Mange gange kan det nemlig være en fordel af have en idé om model og smag, inden du køber.

En e-cigarets opbygning

Som du måske allerede er klar over, så inhalerer du damp, når du bruger en e-cigaret. Hvis du allerede nu er i tvivl om, hvordan E cigaretter fungerer, udover at de indeholder damp – så får du her den basale forklaring af en e-cigarets opbygning.

En e-cigaret består først og fremmest af et batteri. Det er den, der leverer strømmen og sørger for, at du kan inhalere. Når du tænder for e-cigaretten, aktiverer du samtidig clearomizeren, som fordamper e-juicen til damp. Der er selvfølgelig altid forskel på det batteri, du ender med at få alt efter hvilken e-cigaret, du vælger. Går du efter mah, vil du opleve, at desto flere mah din e-cigaret indeholder, desto længere tid kan du bruge den uden at skulle oplade.

For at være sikker på, du får det batteri, du helst vil have, kan du altid forhøre dig hos en forhandler. De ved alt om, hvor mange mah, der svarer til eks antal timers forbrug. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad der giver bedst mening at anskaffe dig.

Påfyldning og e-væske

Udover batteri, så består en e-cigaret som nævnt også af en clearomizer, som er kernen i en e-cigaret. Det er nemlig heri, du putter din e-væske i. E-væsken vælger du ud fra præferencer til selve smagen. Selve væsken får du ikke med, når du køber en e-cigaret. Det er noget, du løbende skal købe, når du løber tør for e-væske. Følger du den manual, du får med, når du køber din e-cigaret, vil du kunne se, hvordan og hvor du skal påfylde din e-væske. Heldigvis er alle e-cigaretter nemme at anvende og er meget funktionsdygtige. Det kræver derfor ikke det store at sætte sig ind i, hvordan den fungerer.

Sidst men ikke mindst er det værd at vide, at en e-cigaret ligeledes består af en coile. Den kaldes også en forstøver og en brænder, og den sidder i selve clearomizeren. Denne sørger for at fordampe e-væsken og bør skiftes ud indimellem alt afhængig af, hvor meget du bruger din e-cigaret. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, er der mange forhandlere, der tilbyder starterpakker for dig, som er nybegynder. Forhør dig derfor hos din nærmeste forhandler og få hjælp til at vælge den helt rette starterpakke, så du kommer godt fra start med din nye e-cigaret.