annonce

Sådan vælger du den helt rigtige pude

Hvis du selv har brugt ti minutter på at surfe på internettet efter en ny pude, har du sikkert bemærket, at der er meget at vælge imellem. Så… hvordan skal du vide, hvilken pude der er den rigtige for dig? Og hvordan finder du den bedste pude? Nå, tillad mig at tage dig gennem min personlige proces med at vælge den pude, der vil holde din kropsholdning sund, men også tilfredsstille alle dine unikke søvnbehov.

Professionelt tip: Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du kan se, om din rygsøjle er i neutral justering, skal du kontrollere, at dine ører er på linje med dine skuldre, og din hage er på linje med dit brystben.

Her er den vanskelige del: hver sovestilling kræver en anden type pude for at opretholde en sund kropsholdning. Men før jeg fortæller dig præcis, hvad hver type sovekabine skal kigge efter, så glem ikke den sjove del af pudeshopping! Når du har dækket din krops behov, og du har fundet en pude, der understøtter en neutral rygsøjle, kan du dykke ned i alle de små detaljer, der tilfredsstiller dine ønsker. Der er trods alt hundredvis af puder derude, så du kan lige så godt finde den, der passer perfekt til dig.

Du kan se, din sovestilling er kun en afspejling af dine søvnvaner, og der er meget mere at overveje, når du er på jagt efter din perfekte pude. For eksempel vil varme sovekabiner, memory foam-fans, miljøvenlige mennesker og latexelskere sandsynligvis alle have specifikke typer puder for at imødekomme deres personlige præferencer. Husk: din pude skal altid understøtte en sund kropsholdning, men den skal også være kompatibel med hele dig selv.

Når det er sagt, vil jeg blande-n-matche nogle af disse “ønsker” med forskellige søvnstile. På denne måde kan du finde ud af præcis, hvordan du holder en neutral rygsøjle i hver soveposition, og derefter vælge og vrage, hvilke specielle funktioner du gerne vil have, at din pude skal have!

Valg af den rigtige pude til rygsovende

For at opretholde en sund kropsholdning har rygsovere brug for det, jeg refererer til som en “glad medium pude”, hvilket betyder, at den har et medium loft og en medium fasthed. Derudover kan rygsovende opleve, at puder fyldt med materialer, der passer til tryk (som f.eks. memoryskum), er særligt gavnlige. For at se det brede udvalg af tilgængelige muligheder, tag et kig på vores liste over de bedste puder til rygsover.

Du undrer dig måske nu, “Men hvorfor har rygsovere brug for en pude med medium loft og fasthed?” Nå, jeg er glad for, at du spurgte. Lad os se nærmere:

Medium Loft – En medium hems vil hjælpe med at lindre trykket i din nakke og skuldre ved at give en dejlig, behagelig buffer mellem dig og din madras. Hvis din pude er for høj, vil dit hoved blive løftet opad (uh, min hals!). Hvis det ikke er højt nok, ligger du stort set fladt på din madras (godt det er ikke behageligt).

Medium fasthed – En medium fasthed vil holde dit hoved støttet nok til at være på linje med rygsøjlen og sikre, at puden ikke bliver flad i løbet af natten. Hvis din pude er for blød, vil den sandsynligvis miste sin form under vægten af ​​dit hoved.

Overhold trykket — Materialer, der er designet til at tilpasse sig tæt til trykket, kan tjene til at holde hovedet komfortabelt vugget og holdt neutralt på linje med halsen. Derudover vil puder med en tuftet top (som vi ser i hybridpuden) give en ekstra pude, som du kan hvile tindingerne på (mange rygsovende sover med hovedet vippet til den ene side).