annonce

Skistrømper – sådan vælger du det rigtige par

Skistrømper er et must, når du skal på ski. De sørger for, at dine fødder ikke fryser og holder dig varm på benene. Skistrømper findes i mange forskellige varianter, og det kan derfor være svært at vide, hvilket par du skal vælge. I denne artikel guider vi dig igennem de vigtigste ting, du skal tage stilling til, når du køber et par nye.

Forskellige varianter af skistrømper
Skistrømper findes i mange forskellige tykkelser, og det er derfor vigtigt at tage stilling til, hvilken type du skal have. Er du typen, der fryser let, bør du vælge et par strømper med en tykkelse på minimum 0,50 mm. Har du svært ved at holde varmen, kan du med fordel gå efter et par med en tykkelse på 0,75-0,80 mm.

Vælg strømper med gode materialer
Mikrofiber er generelt lidt tyndere end andre typer, og de er derfor velegnede til personer, som ikke fryser nemt. Desuden har den en god åndbarhed, så du undgår at blive overophedet. Mikrofibermaterialet er et andet alternativ, der isolerer godt og samtidig transporterer fugt væk fra din hud.

Når du har fundet det perfekte par skistrømper, kan du vælge mellem forskellige pasformer. De kan også fås i en standardpasform, men de findes også i et bredt udvalg af andre former – alt efter dine personlige præferencer.

Hvis denne artikel har fanget din interesse, kan du også blive endnu klogere på denne side her.