annonce

3 ansigtsprodukter som du skal bruge for at holde dig sund

Der findes utallige produkter, som alle hævder at give dig et sundere look. Dog kan det være svært at navigere i de muligheder, som vi har nu til dags, når det handler om skønhedsprodukter. Derfor har vi valgt at give dig et lille overblik over de produkter, som vi mener, kan hjælpe dig overkomme denne skønheds-verden. 

Ansigtssolcreme 

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at bruge solcreme, hvis du gerne vil holde dig sund. Hvis ikke du bruger solcreme i ansigtet – eller over hele kroppen for den sags skyld – bliver din hud hurtigt skadet. Så snart huden er rød er skaden faktisk sket.

Øv dig derfor i at påføre solcreme, så snart du ser, at solen er ude. Faktisk argumenterer nogle for, at du også bør anvende solcreme i de dage, hvor skyerne også er fremme. Solen kan ofte nå til dine hudceller, selvom det ikke føles således. 

Ansigtsrens

Det er altid vigtigt, at bruge ansigtsrens – specielt hvis du er god til at påføre solcremen, selv de dage hvor solen ikke virker til at være særlig stærk. Det er faktisk vigtigt at bruge ansigtsrens de fleste dage, også selvom du måske ikke altid bruger makeup. Huden danner olier på en helt naturlig vis, hvilket den har behov for at komme af med nogle gange. 

Husk dog, at hvis du bruger ansigtsrens regelmæssigt, er det en god idé, at bruge en ansigtsrens som passer til hudens naturlige pH-værdi. Hudens naturlige pH-værdi ligger normalt omkring 5,5 og det er derfor værd at se efter, hvad pH-værdien på din ansigtsrens er. Ansigtsrensen skal gerne være så tæt på hudens naturlige pH-værdi som muligt – og ofte kan det læses bagpå ansigtsrensens emballage. 

Læbepleje 

En anden ting som du kan gøre, for at holde dig sund, er at bruge læbepleje. Læbepleje hjælper til at fugte dine læber, så du undgår, at de flækker. Det er specielt fordelagtigt for dig, som ofte oplever, at dine læber flækker og gør ondt. 

Specielt om vinteren er det en god idé, at bruge læbepleje. Den kolde vind bliver hurtigt hård for læberne og specielt, hvis du er typen, som ofte ender med at have fugtige læber. Fugtige læber, kolde vinde og frost er en meget dårlig kombination – og dine læber vil elske dig for at bruge læbepleje. Påfør læbeplejen, når du skal ud af døren – det bliver hurtigt en god vane.