annonce

5 accessories, der vil forbedre din påklædning

En fyr kan se kedelig ud i hverdagen, men når han gør sin entré til en fest i klassisk og elegant påklædning, falder damerne for det i en ruf. Hvad har ændret sig? Det er indlysende; han er klædt passende på til lejligheden!

 

En formel påklædning bærer en symbolsk lighed med din autoritet og selvtillid og er upåvirket af modetrends. Uanset om det er et velgørenhedsarrangement, en vens bryllup eller din første date, er formel påklædning vejen frem.

 

I dette indlæg har vi lavet en hurtig liste med 5 accessories til mænd, lige fra hatte og kasketter til sokker og rygsække, som du kan tilføje til din garderobe – lad os tage et kig på dem lige nu.

 

  1. En velsiddende hat eller kasket

En hat eller kasket tilføjer et ekstra element af dapper-ness til dit outfit, samtidig med at den er funktionel, idet den holder dit hoved varmt. Hvis du går efter et mere klassisk look, kan du prøve en fedora eller en beanie i en neutral farve. Hvis du vil gøre mere ud af det, kan du vælge en farvestrålende snapback- eller baseballkasket. Sørg for, at den hat, du vælger, passer godt – for stor eller for lille vil ødelægge hele looket.

 

  1. Et slips

Slips findes i alle mulige farver, mønstre og bredder, så du kan helt sikkert finde et, der passer til din stil. Hvis du ikke er sikker på, hvilket slips der passer til din skjorte, dit jakkesæt og dine sko, så hold dig til et enkelt mønster eller en ensfarvet farve, der står i kontrast til din skjorte. Og lær for guds skyld at binde en ordentlig Windsor-knude – det gør hele forskellen!

 

  1. En lommeklud

En lommeklud er den perfekte måde at tilføje personlighed og stil til dit jakkesæt på uden at gå over gevind. De findes i alle mulige farver, mønstre og materialer, så igen, find en, der passer til din personlige stil. Og vær ikke bange for at være kreativ med, hvordan du folder den – der er mange forskellige måder at gøre det på!

 

  1. Sokker

Sokker bliver ofte overset, men de spiller en vigtig rolle for at få hele dit look til at hænge sammen. Sørg for, at de er lange nok, så de ikke kan ses, når du sidder ned, og at de matcher både dine bukser og sko. Hvis du vil have lidt sjov med dine sokker, kan du vælge et mønster eller en lys farve – bare sørg for, at det ikke kolliderer med resten af dit outfit!

 

  1. En rygsæk

Hvis du skal bære rundt på en masse ting (skiftetøj, din bærbare computer osv.), er en rygsæk meget mere stilfuld end en messenger-taske eller en dokumentmappe. Og der findes masser af gode muligheder, som passer til enhver stil – fra læder til lærred til nylon. Du skal bare sørge for, at den ikke er for stor eller for omfangsrig, og at alle lynlåse sidder godt fast, inden du går ud ad døren!

 

Nu hvor du har set vores liste over 5 must-have accessories til mænd, håber vi, at du er blevet inspireret til at forbedre din formelle påklædning! Husk, at det handler om at finde den rette balance mellem funktion og stil – så hav det sjovt og eksperimentér, indtil du finder det, der fungerer bedst for dig.