annonce

Badeværelsesinventar: Derfor er designet vigtigt

Badeværelset er bestemt ikke noget ubetydeligt rum i boligen. Tværtimod har det en helt nødvendig praktisk funktion, og så tilbringer mange af os også meget tid derude, både morgen og aften. Derfor bør designet på dit badeværelsesinventar være i top.

Hvor længe bruger du på badeværelset om dagen? Her skal tænderne børstes, håret sættes, badet tages og toiletbesøget ordnes. Rummet har altså mange funktioner, som badeværelsesinventaret skal imødekomme.

Med et dejligt design på badeværelset bliver det nemmere at komme igennem morgen- som aftenritualet. Det kan også gøre rummet til et rart sted at opholde sig, hvor man kan blive klar til dagen såvel som at falde ned om aftenen.

Intet badeværelse uden badeværelsesmøbel

Når du skal indrette et lækkert og praktisk badeværelse, kan du med fordel starte at kigge på et smukt badeværelsesmøbel til dit hjem. Her er der mange forskellige at vælge mellem. Nogle har skuffer, nogle har skabe, nogle har en enkelt vask og nogle to. Nogle er i mørkt træ, andre i lyst.

Det er ved badeværelsesmøblet, at mange af ærinderne i rummet foretages. Det gælder lige fra at børste tænder til at barbere sig og lægge makeup. Badeværelsesmøblet kan derfor hurtigt blive en travl station, hvis I er flere, der skal blive klar om morgenen. I denne forbindelse kan et møbel med to vaske være helt genialt.

Lille badeværelse? Her er et par tips

Er dit badeværelse af en mindre størrelse? Så skal badeværelsesinventaret selvfølgelig imødekomme dette. Et godt tip kan være at vælge et badeværelsesmøbel i en lys farve. Det kan nemlig få rummet til at syne større. Samtidig bør du sørge for, at det giver masser af plads til opbevaring.

Derudover kan højskabe gøre sig godt på det lille badeværelse, fordi de primært fylder i højden. Mange eller store spejle på væggen kan også give en illusion af ekstra plads.

Design-tips og tricks til det store badeværelse

Er dit badeværelse større, kan du vælge badeværelsesinventar derefter. I denne forbindelse kan du med fordel overveje et møbel med to vaske. Husk også rigeligt med gode lyskilder, så du kan se, hvad du laver, uanset hvor du befinder dig i rummet.

Et spejl med indbygget lys kan være en fantastisk løsning, der gør det endnu nemmere at komme godt igennem beauty-rutinen. Så kan man gå ud ad badeværelsesdøren med et smil til sig selv