annonce

Botox behandling er ikke tabu som det var for 10 år siden

Der var engang, hvor det var mere tabu når man nævnte Botox. I dag er det mere udbredt at få Botox. Måske, er du én af dem som måske har overvejet at få Botox snart eller på et senere tidspunkt i livet, men måske ikke ved nok om det. Det kan måske være skræmmende, hvis man ikke har prøvet det før, men derfor kan det hjælpe at gøre sig klogere på netop Botox eller spørge professionelle til råds. Læs med her.

Hvorfor vælger mange at få Botox?

Botox kan bruges til at reducere rynker. En Botox behandling, gør at musklerne kommer til at slappe mere af. Med tiden og aldring, mister huden elasticitet og bliver tyndere. Og det er sådan at rynker dannes. Rynkerne er tydelige når der sker en sammentrækning af musklerne. Med Botox, kan man derved minimere dem.

Botox i ansigtet

Man kan få Botox flere steder på kroppen. I forhold til reducering af rynker, så kan man eksempelvis få Botox ved den såkaldte bekymringsrynke. Bekymringsrynken, kan være meget genererende for nogle mennesker, og derfor vælger de at få behandlinger for at udglatte denne. Man kan også vælge at få et øjenbrynsløft, som også er med til at opfriske og åbne mere op omkring øjenpartiet. Botox i panden kan hjælpe på panderynker, hvis man har sådanne. Det er selvfølgelig muligt at få Botox andre steder, men det er noget man kan finde ud af i samråd med klinikken og den professionelle som skal udføre behandlingen.

Jeg vil gerne vide mere om Botox

Hvis du gerne vil vide mere om Botox behandlinger, så kan du for eksempel besøge cosmolaser.dk. Cosmo, har klinikker i både København, Hørsholm og Aarhus. Du kan altså, hvis du bor i nærheden eller forholdsvist tæt på, komme til behandling ved én af nævnte klinikker.