annonce

Ubegrænset streaming til din juleferie

Julen er hjerternes fest og skal tilbringes i selskab med de mennesker, som man holder mest af. I selskab med sine kæreste, kan man i juletiden gå lange ture i skoven, spise en masse god mad eller endelig få set den serie, man har tænkt på så længe. I en travl hverdag er der sjældent tid til at slå fødderne op og nyde en god serie. Nu har du endelig muligheden, og kan derfor se frem til at catche up på alle dine favoritserier. Skal du tilbringe din juleferie i udlandet, har vi det bedste hack til, hvordan du sikrer dig ubegrænset streaming, uanset hvor du befinder dig.  

Du kender det sikkert allerede, popcornene er varme og vinen er åbnet. Men igen finder du dig selv i sofaen og ved stadig ikke, hvilken film eller serie, du skal give dig i kast med. Læs med her, hvor vi giver dig det bedste råd til ubegrænset streaming samt et kort oprids af nogle af de mest anbefalelsesværdige serier.  

Stream din yndlingsserie i udlandet 

Når man befinder sig udlandet, kan der være stor sandsynlighed for, at diverse streamingtjenester nægter dig adgang. Dette skyldes, at streamingtjenesterne benytter sig af en funktion kaldet geoblocking. Geoblocking er en funktion som registrerer din geografiske placering og på baggrund af dette, nægter dig adgang.  

Vil du gerne undgå geoblocking på din ferie og dermed opnå ubegrænset adgang til dine yndlingsserier, bør du erhverve dig en VPN-forbindelse. Selv de billigste VPNs skjuler din IP-adresse og usynliggør dermed din digitale færden. En IP-adresse svarer, for dem der ikke ved det, til et digitale telefonnummer som registrerer din digitale aktivitet og således også din geografiske placering.  

Med en VPN-forbindelse, skal du derfor hverken bekymre dig om, hvor eller hvornår du kan streame din yndlingsserie, eller om dine digitale datas beskyttes. Befinder du dig i udlandet, vil en VPN-forbindelse nemlig sikrer dig imod, at andre mennesker forsøger at hacke dig og få adgang til dine private oplysninger og informationer. 

Serier du bare MÅ se 

Når der først er styr på den ubegrænsede streaming, kan du glæde dig til at komme i gang med en god serie, som du kan lade dig opsluge af. Er du til romantiske komedier, bør du overveje ‘Bridgerton’, ‘Jane The Virgin’ eller ‘Never Have I Ever’. Er du mere til action og Thriller? Så bør du tjekke ‘Breaking Bad’, ‘The Sinner’ eller ‘Better Call Saul’ ud.  

Men hvis du er til mere kontroversielle, grænsesøgende og morbide serier, så vil du helt sikkert blive opslugt af den koreanske serie ‘Squid Game’, den futuristiske og socialrealistiske serie ‘Black Mirror’ eller den overnaturlige serie ‘Stranger Things’. Uanset hvilken genre, der fanger din interesse, er der nok at tage fat i. God fornøjelse!