annonce

Et besøg værd: Amager Strandpark 

Er du på udkig efter seværdigheder i Danmark, som du på nuværende tidspunkt ikke har besøgt? Så kan et smut til Amager Strandpark være stærkt anbefalelsesværdig. Amager Strandpark tilbyder nemlig både en fantastisk udsigt, vandsport og lange gåture. København er en af de få hovedstæder i Europa, der grænser op til åbent vand og som løber gennem hele byen. Amager Strandpark er for hele familien, inklusiv jeres kæledyr. Her følger et kort overblik over, hvad Amager Strandpark tilbyder af aktiviteter. 

Om du til lange gåture i sandet eller nyder et frisk dyp i vandet, er Amager Strandpark en ideel destination for dig og din familie. Strandparken byder på tonsvis af aktiviteter, men kan også besøges udelukkende i forbindelse med en gåtur. Om du er tilflytter, københavner eller kommer lang vejs fra, bør du helt sikkert besøge Amager Strandpark. 

Hop i havet 

Når du besøger Amager Strandpark, kan du roligt tage din hund med. Der er både mulighed for, at hunden kan udforske de grønne arealer eller hoppe i havet. Din hund vil helt sikkert blive svært begejstret for en tur i vandet og efterfølgende kan du belønne hunden med et tyggeben. På https://canem.dk/yaki-tyggeben kan du finde et eller flere tyggeben til din hund.  

Strandparkens mange aktiviteter 

Er du den eventyrlystne type, der godt kan lide at få pulsen op, kan du i Amager Strandpark også prøve kræfter med wind- og kitesurfing. Strandparken tilbyder også muligheden for at leje kajakker eller spille vandpolo med dine venner.  

Hvis I godt kunne tænke jer af lave noget, som passer til hele familien, kan I ved Amager Strandpark både spille minigolf og foldboldgolf. En aktivitet der favner hele familien. Nu I er i området, kan I ligeledes besøge Amager Bakke, som er en kunstig skiløjpe, der løber på taget af et energianlæg. Bakken er åben hele året rundt og er et helt klart besøg værd.