annonce

Sådan laver du en kvalitetsrig Vlog

Med den teknologiske udvikling er det mere og mere normalt, at beskrive sit erhverv som ‘blogger’ eller ‘vlogger’. Et erhverv, der synes kreativt, egenrådigt og umiddelbart relativt eftertragteligt, især blandt den yngre befolkning. Alle kan i realiteten opstarte en vlog, men ikke alle kan gøre sin vlog populær. Youtube vrimler med diverse vloggere, hvorfor konkurrencen er hård. Hvordan du gør din vlog særlig interessant for seeren, er måske ikke så lige til. Læs med her, hvor vi giver dig et par hurtige tips til, hvordan man laver en vlog af god kvalitet. 

Man skulle måske tro, at vlogging ikke er synderligt udfordrende, men ét er, at du som vlogger, skal være indstillet på at lukke seeren ind i din private sfære, et andet er, at en god vlog kræver godt udstyr. Hvis din videos kvalitet er lav, går der ikke mange minutter før, at seeren hurtigt passerer din vlog.  

Godt udstyr giver gode resultater 

Når man opstarter en vlog, anbefales det at investere i godt udstyr. Da en vlog hovedsageligt består sig af lyd og lys, bør du derfor overveje, om dit udstyr trænger til en opgradering. De fleste vlog understøttes af tale, hvorfor en god mikrofon er uundværlig.  

På https://gamingmagasinet.dk/gamer-mikrofon/ vil du finde en guide til de bedste mikrofoner, som benyttes til både gaming, streaming og vlogging. Folk vil være meget tilbøjelige til at skippe din video, hvis vedkommende ikke kan høre, hvad du siger, eller hvis der er støj i baggrunden. Sørg derfor altid for at have lydkvaliteten i orden. 

Sekundært, men ikke desto mindre lige så vigtigt, bør du have et godt kamera, som sikrer at videoens billedkvalitet er høj. Dette forudsættes selvfølgelig både af selve kameraet, men ligeledes også af lysopsætningen i rummet. Da du netop producerer lyd- og videomateriale, bør disse to være i højsædet, når du ønsker at lave en succesfuld vlog.