annonce

Har du ikke den største lejlighed eller hus?

Det kan være du måske er studerende og bor i en studiebolig eller måske bare ikke føler du har behov for en helt masse plads. Så kan det godt være svært at presse en dobbeltseng eller kontinentalseng ind i rummet. Derfor kan vi med fordele anbefale dig en skabsseng. En skabsseng er en utrolig god seng, hvis man ikke har særlig meget gulvplads i lejligheden eller hvis du ønsker at frigive mere plads i soveværelset. Den kan nemlig nemt foldes ind når du er færdig med at sove, og så er det blot et skab.

Fordele ved en skabsseng?

En skabsseng er den perfekte løsning til dig som bor i en mindre lejlighed og ikke ønsker at bruge meget plads til en seng. Den kan nemt foldes ind i skabet og pakkes ud igen når det er tid til at sove igen.

Du kan finde skabssenge i utrolig mange forskellige designs, farver, former og der er helt sikkert også en som du vil syntes godt om!

Når du vælger en skabsseng til din bolig, så vil du også få mere opbevaringsplads. For med alt den gulvplads du sparer, kan du have plads til en kommode eller garderobestativ eller noget helt tredje. Mulighederne er mange når du vælger en skabsseng.

Det er også den perfekte gæsteseng eller weekendseng. Hvis du får gæster på besøg, så kan du nemt folde sengen ud og give din ven en plads at sove trygt og blødt.