annonce

Havehygge med helt egen pizzaovn

Når det er varmt og solrigt udenfor, kan vi ikke lade være med at tilbringe vores fridage udenfor. Det gør også at vi kommer til at bruge en del tid med familien ude i haven, med hyggelige madstunder på terrassen. Overrask familien med en anderledes aftensmad i haven af frisk hjemmebagt pizza direkte fra jeres egen pizzaovn. 

I Danmark spiser vi rigtig meget pizza uanset hvilken tid på året det er. Der er aldrig noget dårligt tidspunkt for en ostet og sprød pizza. Det er derfor ikke så mærkeligt at der er et pizzeria i næsten hvert gadehjørne, uanset hvor man befinder sig i Danmark. Derudover er der massevis af italienske restauranter, der serverer pizza med hver deres tag på en god pizza. Pizza er nemlig rigtig lækkert, og vi har med tiden blevet mere kreative når det kommer til pizzatopping. Vi har hver vores favoritter og der er altid en pizza for enhver smag.   

Men hvad hvis du kunne tage denne pizzaoplevelse fra bunden med dig hjem? Det kan du med en pizzaovn, som kan stå i haven. Det lyder måske voldsomt, når du er vant til at se de store stenovne i restauranterne, men med en kompakt og smuk design, kan du nemt have en pizzaovn stående i haven. Hos Havekalenderen.dk finder du den bedste pizzaovn, så du og familien selv kan bygge og bage den perfekte pizza i en udendørs pizzaovn. Find også andre spændende ting til haven hos Havekalenderen.dk. Her kan du finde den bedste pizzaovn 2021

Den første pizza 

Vidste du godt at den første pizza kun blev toppet med tomatsovs, mozzarella og basilikum? Det var den første pizza, som blev opfundet i Napoli og er i dag bedre kendt som pizza Margherita. Og skal man komme endnu tættere på verdens første pizza, så skal man have den Napoli-style. ’Pizza Napoli’ består af en tynd og blød bund, en sprød og forkullet skorpe toppet med tomatsovs, mozzarella og basilikum. Denne type pizza kan du typisk få på en italiensk restaurant i Danmark, men mange danskere vil hellere have en sprød bund og skorpe.