annonce

Dansk kultur er træningskultur

Træningshistorien i Danmark har udviklet sig hen over de seneste 50 år. Vi er gået fra hjemmetræning i spandex, til at pumpe jern i fitnesscenter, til Zumba tilbage igen til hjemmetræning. Uanset hvad har danskerne i stigende grad fået øjnene op for fordelen ved at træne.

Man kan gøre det på forskellige måder. Man kan løbe, løfte vægte, bokse eller dyrke yoga. Der er mange muligheder for at vælge en træningsform der passer til den individuelle person. Uanset om man er til hård intervaltræning, cirkeltræning eller en mildere former for motion, så er én ting sikkert: træningen er kommet for at blive i Danmark.

Atlet på deltid

Vi kan ikke alle få penge for at træne, men vi kan træne som om vi gør. Hvor nogle gør karriere med deres sportsgren, må de fleste af os anerkende at vi hverken har tid, motivation eller talentet for at blive professionelle. Men det skal ikke holde os fra at træne som de professionelle og hvis man har brug for inspiration til dette, er Sportsway en glimrende ressource.

Der er meget inspiration og motivation at finde hos professionelle atleter og Sportsway. Selvom du har et fuldtidsarbejde, kan du finde tips og metoder til at optimere din træning uanset hvilken type træning du gør dig mest i.

Træn for livet

Det er vigtigt at finde en træningsmetode, du synes er sjov for at det skal være holdbart. Træning er godt for kroppen, men det behøver ikke være en sur pligt. Derfor kan du med fordel prøve forskellige motionsformer af som løb, gymnastik, svømning eller boldspil indtil du falder for noget som ikke føles som en pligt. Som supplement til din træning, kan du få gode råd til at vælge det rigtige udstyr til din sportsgren eller læse sportsrelaterede nyheder for at holde dig skarp. Begge kan du gøre på Sport