annonce

Alt du skal vide om kryptovaluta og Bitcoins

Bitcoin-fænomenet buldrer igennem hele verdens kryptovaluta. På trods af dette, er det stadig de færreste, der egentlig ved, hvad bitcoin og kryptovaluta omhandler, hvorfor de har værdi, og hvorfor så mange vælger at investere heri. En af fordelene ved at investere i Bitcoin er, at du kan gå direkte udenom regeringer og myndigheder. Vil du vide mere? Så læs med herunder, eller hos https://cryptoex.dk/kryptovaluta-handelsplatform/, hvor du får en masse information om, hvor og hvordan du køber Bitcoins. Måske vil du blive overrasket!

Her er det bedst at købe Bitcoins

Det er 100 procent op til dig som investor at bestemme, hvilken handelsplatform, du ønsker at bruge til køb af bitcoin. En af de mest populære handelsplatforme er eksempelvis platformen eToro. Denne handelsplatform er reguleret af FCA og CySec. Derudover er der på handelsplatformen en stor sikkerhedsforvaltning, som sikrer alle dine investeringer. En anden populær handelsplatform er Capital.com. På denne platform finder du over 4000 forskellige produkter samt licens fra CySec, FCA, NBRB og Asic. Capital.com har derudover smarte mobil apps, så du let kan foretage dig investeringer på farten. Inden du tager en endelig beslutning om, hvilken handelsplatform, du ønsker at bruge, er det vigtigt, at du undersøger flere forskellige og opvejer både fordele og ulemper. På denne måde sikrer du, at du foretager det korrekte valg.

Sådan køber du Bitcoins

Det er overraskende let at investere i kryptovaluta og bitcoin. Grunden til at så mange investorer vælger at investere i bitcoin er, at værdien på bitcoin stiger og stiger. Når du skal købe bitcoin, er det først og fremmest vigtigt, at du vælger en god handelsplatform. Når du har fundet din ønskede handelsplatform, skal du blot oprette sig, indtaste dine oplysninger og undersøge markedet for bitcoin. Markedet ændrer sig konstant, og derfor er det vigtigt, du undersøger det grundigt, før du foretager din første investering i bitcoin. Når du endelig er klar til at foretage din første investering i bitcoin, skal du blot indsætte det beløb, du ønsker at investere for, og herefter trykke ”køb”. Det bliver ikke meget lettere at investere i bitcoin!