annonce

Sådan sparer du penge ved at spare på varmen denne vinter

Når vejret bliver koldere, og vinteren sætter ind, begynder mange af os at skrue op for varmen for at holde varmen. Selv om det kan være behageligt, kan det også være dyrt. Men der er måder at holde dit hjem varmt på uden at sprænge banken. Her er et par tips til, hvordan du kan spare penge ved at spare på varmen denne vinter.

1. Få en programmerbar termostat

Hvis du ikke allerede har en, er det en god måde at få en programmerbar termostat på for at reducere dine varmeudgifter. Programmerbare termostater giver dig mulighed for at indstille forskellige temperaturer til forskellige tidspunkter af dagen, så du ikke opvarmer dit hjem, når der ikke er nogen hjemme, eller når alle sover.

2. Forsegl utætte vinduer og døre, der trækker

En anden måde at reducere dine varmeudgifter på er ved at tætne alle vinduer og døre i dit hjem, der trækker. Du kan gøre det selv med nogle tætningslister eller fugemasse, eller du kan hyre en professionel til at gøre det for dig. Uanset hvad, er det det værd at gøre det, fordi det vil hjælpe med at holde varmen inde og kulden ude.

3. Bær lag på lag

Endelig er en nem måde at reducere dine varmeudgifter på at bære lag på lag. I stedet for at skrue op for varmen kan du tage en sweater eller et tæppe på og holde dig hyggelig på den måde. Du sparer penge på din energiregning og får det sikkert også mere behageligt!

Dette er blot nogle få måder, hvorpå du kan spare penge ved at spare på varmen denne vinter. Ved at anskaffe dig en programmerbar termostat, tætne vinduer og døre, der trækker, og tage flere lag på, kan du holde dit hjem varmt uden at sprænge banken. Så vent ikke – begynd at spare i dag!

 

Find flere sparetips på Helthonning.dk.