udvid din verden hjemmefra med en vpn forbindelse
Uncategorized

Udvid verden hjemmefra med en VPN forbindelse

Streaming fra hele verden

Efter en total nedlukning af samfundet som følge af Corona-epidemien, er det endelig begyndt at åbne lidt mere op. Vi må træne igen, gå på cafe og i biografen. Alt det er jo virkelig dejligt, men at være mere hjemme har måske også gjort at der er enkelte ting du sætter mere pris på ved at være hjemme. Mere tid til at læse bøger, dyrke sine hobbyer og streame præcis de film og serier man har lyst til at se.

Er du blevet træt af udvalget på Netflix? Eller fundet ud af at din yndlingsfilm kan ses på Amazon Prime, så fortvivl ej, for med en VPN forbindelse kan du få adgang til at streame indhold fra et hvilket som helst sted i verden.  

Hvordan fungerer det?

Jo, ved at købe en VPN forbindelse hos en given udbyder køber du muligheden for at bytte din enheds IP-adresse ud med en anden.

Din computer, mobil eller anden enhed har en unik IP-adresse. Næsten som en nummerplade. Når du går på internettet så fortæller din IP-adresse noget om, hvor du er i verden.

Hvis du ønsker at se det nye Gossip Girl på HBO Max, så får du ikke lov, fordi det indhold kun er frigivet til brugere af HBO som opholder sig i USA.

Logger du så på med en VPN, kan du indstille den til at give dig en IP-adresse som signalerer til streamingtjenesten og alle andre sider du tilgår at du opholder dig i USA. Dermed vil du få lov til, at se det indhold du ønsker.

Det er fuldstændig lovligt at bruge en VPN, der kan dog være nogle af de enkelte streamingtjenester som ikke ønsker det, så tjek lige betingelser og vilkår inden du tegner et abonnement på noget.

Undersøg de forskellige VPN tjenester på minip.dk

Streaming fra Danmark ude i verden

En anden funktion som kan være behjælpelig ved en VPN, er at du faktisk også kan bruge den i det omvendte scenarie. Det vil sige, hvis du er ude i verden, og du gerne vil se dansk tv så kan du også tage din VPN i brug. På den måde går du ikke glip af DR’s nyeste krimiserie eller lignende.

En VPN koster ml. 20 og 100 kroner så det er ikke den helt store pris at betale for at have adgang til hele verden.