annonce

Boksmadras den prisvenlige løsning

Vi mennesker trives rigtig dårligt uden søvn, og kan blive syge og stresset af for lidt søvn. Det er vigtigt du vælger den rette seng og madras, der passer til dig. En boksmadras er en fornuftig mulighed, der både giver god  komfort og er billig i anskaffelse.

Kort fortalt er en boksmadras både billig, nem at indrette og med gode komfort egenskaber. Boksmadrassen har mange gode egenskaber, og den er også nem at indrette.

Brug derfor længere tid på at undersøge dine muligheder, og sammenlign priserne hos forhandlerne. Der kan især være mange penge, at spare på de store udsalgsdage som black friday og januarudsalg.

Den gode og billige seng

Valg af seng til familiens soveværelse, kan være meget udfordrende, fordi der er mange ting at tage stilling til. Det kan hurtigt løbe op mange tusinde kroner, hvis skal have de rette funktioner og den bedste ligge komfort.

En boksmadras består grundlæggende af en madras monteret direkte på sengeben, hvilket gør at prisen bliver attraktiv for rigtig mange familier.

For nogle vil en boksmadras netop være den helt rigtige løsning, mens for andre stilles der helt andre krav til sengen. Det er vigtigt at huske, at jo flere egenskaber en seng har, jo flere ting kan der gå i stykker. Groft sagt kan du sammenligne sengen med en bil.

Valg af den rigtige boksmadras

En god seng til soveværelset er en stor investering, der helst skal holde til rigtig mange års brug. Det er meget vigtigt sengen opbevare sin komforthed og samlede kvalitet.

Her er det vigtigt som forbruger, at gennemgå diverse test og anmeldelser for, at danne sig et overblik på markedet.

Husk hvis du er tvivl om et begreb eller en specifikation, så tøv ikke med at kontakte forhandleren, så du ikke risikere at stå med et forkert produkt. 

Boksmadrassens vigtige detaljer: 

  • Antal komfortzoner
  • Antal lag pocketfjedre
  • Materiale på pocketfjedre
  • Type af topmadras (Latex eller memoryskum)
  • Hvor høj åndbarhed
  • Valg fasthed (1-2-3-4)
  • Sengeben byggekvalitet
  • Tryghedsgaranti

Valg af mærke og model

Der er rigtig mange modeller og mærker at vælge imellem. Det er faktisk heller ikke så vigtigt hvilken mærker du skal se efter. Det kan bedre anbefales at kigge efter service og garanti, hos senge forhandleren.

Har denne forhandler gode anmeldelser? Og hvor mange års garanti lover de? Det er også vigtig at undersøge, hvad forhandleren kan tilbyde i forhold til reklamationsret, og om transport og fragt er med i servicen.

Hvis du bor til leje eller har en lille bil, kan det blive svært hvis ikke umuligt at fragte en stor boksmadras. Så kig derfor godt efter service og butikkens betingelser.