Uncategorized

Sådan ser du gratis TV online

Der er ikke mange, der ser flow-TV længere. Dét med at vente på et bestemt program, der sendes på en bestemt kanal på et bestemt tidspunkt, er på mange måder lidt passé. Til gengæld vrimler det med tilbud om online streaming af TV – nogle er dyre, nogle er helt gratis! Læs med her. 

Der er næppe noget mere afslappende for hjerne at krop end at slænge sig i sofaen med et blødt tæppe og ens yndlings-TV-program. Men kan du huske dengang, man skulle sidde og vente på, at de sendte noget, man gad se, i fjernsynet? 

Det er heldigvis længe siden efterhånden. Nu er online streaming det nye, og det er sådan, langt de fleste af os foretrækker at se TV. På den måde har vi altid vores TV-fix lige ved hånden, og vi kan vælge lige netop dét program, vi har lyst til at se, på dét tidspunkt. 

Du kan streame dyrt, og du kan streame gratis 

Muligheder og streaming-tjenester er der nok af, men de har bestemt ikke samme pris. Det er en stor fordel at kende sine muligheder for at se gratis tv på nettet. For selvom tjenester som HBO og Netflix har mange gode film og serier liggende, er det ikke helt billigt at hygge sig med denne TV-streaming. 

Hvad hvis du kunne se noget, der i lige så høj grad stiller dit underholdningsbehov – helt gratis? Det ville da være ren luksus, og derfor skal du kende dine muligheder for gratis streaming. Du kender sikkert allerede vores allesammens DR, hvis kanaler og programmer du gratis og lovligt kan streame på nettet. 

Her kan du se både flow-TV og et hav af forskellige serier, film og dokumentarprogrammer gratis og med god samvittighed. Du har jo allerede betalt for denne streaming-tjeneste ved hjælp af dine licens-penge, så du skylder næsten dig selv at læne dig tilbage og nyde det. 

Finkulturelle film eller reality-fix?  

Men der findes også mange andre gratis streaming-tjenester, som er mindre alment kendte. Fx har de danske biblioteker tjenesten, Filmstriben, hvor du kan låne et vist antal online film om måneden, alt afhængigt af din kommune. 

Her kan du se ganske gode og anmelderroste film, og blandt andet mange danske af slagsen. Men hvis du er mindre finkulturelt anlagt, skal du hverken skamme eller bekymre dig. Her kan du tjekke Viafree ud, som giver dig gratis adgang til en række af TV3’s kanaler og programmer.