annonce

Tjek varmeforbruget, hvis du køber bolig i byen 

Mange vil gerne bo i de store byområder, hvor man er tæt på alting. Det er rart at børnene ikke har langt til skole og at jobbet ligger blot at par gader væk. Man an benytte sig af alle de mange kulturelle tilbud og man er tæt på andre mennesker. Det er blevet attraktivt at by i byerne og dermed er priserne på boliger også kun gået en vej. Hvis du er på udkig efter en andelsbolig i byen, så husk at tjekke økonomien. For eksempel forbruget af varme. Er det rimeligt? 

Hvis der er sat varmemåler op i lejligheden, så ved man meget nøjagtigt hvor højt forbruget er. Det er meget rart at have overblik over sine udgifter, når man skal flytte ind i noget nyt. En varmemåler giver en god indikation af forbruget. I visse fornuftige boligforeninger har man sørget for at installere varmemålere i alle lejligheder. Det er det afgørende vigtigt for nye købere at kunne danne sig et overblik over økonomien. 

Få kigget regnskaberne efter i sømmene 

Har du kig på en bestemt bolig, så kan det være godt at få noget kvalificeret køberrådgivning. Med en pakkeløsning med køberrådgivning får I kigget alle papirer grundigt igennem af fagfolk, der har forstand på bolighandler og de forskellige priser på området. Det kan være en virkelig god idé at få gennemgået det hele af en fagperson. Vær ikke bange for at spørge, hvis der er tvivlsspørgsmål.  

En vigtig handel for fremtiden 

En bolighandel er langt fra det samme som hvis du skulle have nye sko eller en ny vinterjakke. Bolig er ikke noget man køber hvert år. Handelen skal være holdbar for alle parter, ikke mindst for køber. Boliger i byen er attraktive, men derfor behøver man jo ikke tage det første og det bedste ubeset.